fbpx

Financial lease calculator

Bereken het leasebedrag voor jouw zakelijke auto via de Lease Calculator

Two columns
Verticaal
Horizontaal

Wij helpen jou bij de berekening!

Overzicht

{{ item.label }} {{ item.converted }}

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Veelgestelde vragen

Ik zelf een auto gevonden bij een dealer, kan deze bij jullie in de lease?

Jazeker! Het is mogelijk om een eigen gevonden auto bij ons te leasen. Je kunt altijd gratis een offerte opvragen. Zelfs als je een aanbieding hebt ontvangen van een andere partij, kunnen wij je nog steeds een concurrerend voorstel doen.

Ben ik de eigenaar van de auto?

Vanaf het moment dat jij de leaseovereenkomst hebt getekend, ben jij economisch eigenaar van de auto. De factuur van de auto komt op jouw naam en het kenteken wordt ook direct aan jou toegewezen. De financieringsmaatschappij blijft gedurende de looptijd, juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de auto het onderpand is van de opgestelde overeenkomst.

Wat gebeurt er aan het einde van mijn contract?

Zodra jij de laatste betaling hebt voldaan (en de eventuele betaling van de slottermijn) is de auto volledig jouw eigendom. De financieringsmaatschappij is dan geen juridisch eigenaar meer.

Ik ben een startende ondernemer, kan ik ook leasen?

Een groot voordeel van QLT Lease is dat wij ook Financial Lease kunnen regelen voor starters. Dus wij kunnen jou ook een voorstel doen!

Ik heb een negatieve BKR-codering, kan ik bij jullie een auto leasen?

Wij hebben mogelijkheden voor eigenaren van eenmanszaken of VOF’s met een lopende achterstandscodering om alsnog een leasecontract af te sluiten. Echter zijn de mogelijkheden wel beperkt. Je kunt altijd gratis een offerte aanvraag doen. Onze lease adviseurs kijken graag naar de opties voor jouw onderneming.

Waarom moet ik de btw zelf financieren?

De auto wordt bij Financial Lease direct aan de onderneming gefactureerd. Dit betekent dat jij de btw bij de eerste aangifte kunt terugvorderen. Je schiet de btw dus, net zoals bij de rest van jouw zakelijke uitgaven, zelf voor. In sommige gevallen is het mogelijk om de bank de btw te laten voorfinancieren. Neem hiervoor contact op met een van onze lease adviseurs.

Adresgegevens

De Molen 30-32

3994 DB Houten

06 – 45 17 29 96

info@qltlease.nl