Financial lease voor

slimme ondernemers

Ontdek de voordelen van het zakelijk leasen met financial lease

Financiele flexibiliteit

Met financial lease kun je als ondernemer investeren in een auto zonder een grote investering te hoeven doen. Je behoudt daardoor de flexibiliteit om te investeren in andere bedrijfsactiviteiten.

Eigenaar van de auto

Met financial lease word je eigenaar van het voertuig, waardoor je de mogelijkheid hebt om die na afloop van het leasecontract te verkopen / te houden.

Fiscale voordelen

Bij financial lease kun je profiteren van fiscale voordelen, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Dit kan resulteren in een aanzienlijke besparing op de belastingaangifte

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van lease waarbij je als ondernemer een voertuig aanschaft en deze via lease afbetaalt. In tegenstelling tot huurkoop wordt je als ondernemer bij financial lease direct eigenaar van het voertuig en betaal je het af in termijnen. 

Bij financial lease betaal je als ondernemer maandelijks een vast bedrag, dat is opgebouwd uit een aflossingsdeel en een leasevergoeding. Het aflossingsdeel is het bedrag waarmee je het geleaste bedrijfsmiddel afbetaalt. De leasevergoeding is het bedrag dat je betaalt voor het lenen van het geld om het bedrijfsmiddel aan te schaffen.

Na afloop van het leasecontract ben je als ondernemer volledig eigenaar van het bedrijfsmiddel en kun je er voor kiezen om deze te behouden of te verkopen. Ook kun je er voor kiezen om het leasecontract te verlengen of een nieuw bedrijfsmiddel te leasen.

Financial lease, maar dan beter

Bij Financial lease zijn er normaalgesproken een aantal dingen die jij als ondernemer zelf nog moet regelen. Ook hierbij zullen wij u helpen en verder gaan, waar andere maatschappijen stoppen.

Verzekering

Bij QLT Lease B.V. begrijpen we hoe belangrijk het is om als ondernemer een passende verzekering te hebben voor jouw voertuig. Daarom helpen we onze klanten graag bij het vinden van de juiste verzekering. We werken hiervoor samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en kunnen onze klanten voorzien van een offerte met een goede korting op hun zakelijke autoverzekering. Zo kunnen onze klanten zonder zorgen de weg op en zijn ze verzekerd van goede dekking en een scherpe premie.

Door het aanbieden van een passende verzekering met korting kunnen we onze klanten ontzorgen en hen volledig ondersteunen bij het financieren van hun auto of bedrijfswagen. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun onderneming, terwijl wij hen helpen bij het vinden van de beste leaseoplossingen.

Onderhoud

Bij financial lease ben je als ondernemer zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van jouw leaseauto. Het is belangrijk om het onderhoud goed bij te houden, zodat het voertuig in goede staat blijft en de waarde behoudt.

Bij QLT Lease B.V. vinden we het belangrijk om onze klanten te ondersteunen bij het onderhoud van hun leaseauto. We werken hiervoor samen met dealers door het hele land, waar onze klanten met korting onderhoud kunnen laten uitvoeren. Op deze manier kunnen onze klanten terecht bij een betrouwbare dealer bij hen in de buurt en worden ze geholpen door vakbekwame professionals.

Door onze samenwerking met dealers door het hele land, kunnen we onze klanten ontzorgen en hen niet alleen volledig ondersteunen bij het financieren van hun bedrijfsmiddelen, maar ook tijdens de gehele leaseperiode. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun onderneming, terwijl wij hen helpen bij het vinden van de beste leaseoplossingen en ondersteunen bij het onderhoud van het bedrijfsmiddel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op

Naam *
Email *
Telefoon *
Bericht