fbpx

Werken bij QLT Lease

Breng klanten naar een betere situatie

Klanten willen komen naar ons toe met allerlei ”problemen”. De huidige auto is kapot, te oud, te duur, er is überhaupt geen auto of de klant wordt nergens geholpen door taalbarrières. Wij staan klaar om iedereen te helpen naar een verbeterde situatie.

Passie voor auto's

Door onze passie voor auto’s beschikt het hele team over vakkundige kennis om de klanten op de beste manier te kunnen helpen.

Altijd nét dat stapje extra

Door net dat stapje extra te zetten zorg je ervoor dat de verwachtingen van je klant overtroffen worden. Hoe klein het gebaar ook is, het effect is enorm.

Accountmanager

Jouw werkzaamheden bij QLT Lease B.V.

In deze zelfstandige Accountmanager functie krijg je te maken met alle aspecten van het sales vak. Je werkt vanuit ons kantoor, gevestigd in Nieuwegein. Ook ben je verantwoordelijk voor de verkoop van auto’s / bedrijfswagens aan zakelijke klanten met de focus op onder andere de zorg- en- bouwsector. Jij zorgt voor uitbreiding van het klantenbestand, het bouwen van relaties met jouw klanten en zorgt voor een 360 graden klantbeeld. Dit leg je uiteraard vast in ons CRM-systeem. Je taxeert, handelt het complete ordertraject af en omdat je productkennis met mensenkennis combineert, weet je zowel nieuwe als bestaande klanten aan je te binden. Je weet als geen ander waar je klant zich bevindt in de customer journey en hoe je deze touchpoints kan gebruiken om je klant een unieke service te laten beleven. Jij begrijpt als geen ander dat alleen actie voldoende reactie geeft en werkt gestructureerd aan jouw klantcontact, waarbij service toegevoegde waarde levert. Jij ziet leads als kansen en klanten als ambassadeurs. Daarnaast kun je de geluksmomenten samen met de klant vieren door bijvoorbeeld bij de aflevering van de auto te zijn, samen op de foto te gaan of gezellig een kopje koffie op ons kantoor te komen drinken.

Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

QLT Lease B.V. is al geruime tijd gespecialiseerd in de autoleasebranche. Alle auto’s, groot of klein, personen- of bedrijfsauto’s, langzaam of snel, nieuw of gebruikt, fossiel of elektrisch. Wat ons verbindt, is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken en om onze klanten op de best mogelijke manier naar een verbeterde situatie te brengen. En dat voel je. Zo gaan we altijd een stapje verder, zorgen wij voor de beste situatie voor de klant en zetten we met onze service en diensten de standaard voor alle leasemaatschappijen in Nederland.

Jouw profiel

Uiteraard heb je meerdere jaren werkervaring als Accountmanager. Daarnaast heb jij:

 • Minimaal HBO denk – en – werkniveau
 • Bij voorkeur: werkervaring in de automotive of een andere commerciële functie
 • Een rijbewijs B
 • Goede communicatieve vaardigheden en commercieel talent
 • Een resultaatgerichte en praktische instelling
 • Het vermogen om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken
 • Woonachtig in de regio
 • Loyaal, inventief en betrokken!

 

Ons aanbod

Een uitdagende functie bij een loyale, inventieve en betrokken werkgever. Verder bieden wij:

 • Een goed salaris, passend bij je werkervaring en leeftijd
 • Een uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
 • Goede doorgroeimogelijkheden, ook richting andere bedrijfsonderdelen / merken
 • Een baan waar wij open staan voor jouw ideeën en waar jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd

Enthousiast geworden?