fbpx

Hoe werkt het zakelijk leasen?

Zakelijk leasen bij QLT Lease 

QLT Lease zorgt ervoor dat u als ondernemer een auto kunt kopen voor uw bedrijf zonder dat u een enorme investering hoeft te doen. De bank financiert de totale aanschafwaarde van de auto (exclusief btw) en bij financial lease als leasevorm betaal je de auto maandelijks af aan de bank. Als ondernemer bent u de directe economische eigenaar en blijft de auto gedurende de leaseperiode juridisch eigendom van de bank. Zodra de leasetermijn is betaald, wordt de auto onmiddellijk volledig eigendom van uw bedrijf.

Economisch eigenaar

De auto staat op de balans van de onderneming en wordt gezien als bedrijfseigendom. Hierdoor profiteer je direct van vele fiscale voordelen zoals; afschrijven, investeringsaftrek, renteaftrek en terugvordering van de btw.

Juridisch eigenaar De bank blijft juridisch eigenaar van de auto totdat de laatste termijn is voldaan. Dit betekent dat als je de auto niet meer kunt betalen, doordat bijvoorbeeld de onderneming failliet gaat, deze als onderpand gezien wordt.

Van aanvraag tot eigenaar:  dit is het proces

Kom ik in aanmerking voor een Financial Lease?

Heb jij een officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Dan kom je in aanmerking voor Financial Lease.

Financial Lease is er speciaal voor (startende) ondernemers, zzp’ers en mkb’ers. Juist voor deze bedrijven is het belangrijk om goed na te denken over waarin je investeert. Een auto is een belangrijk onderdeel van de onderneming, maar is meestal niet het middel waarmee je de onderneming laat groeien. Financial Lease helpt jou om de investering te verspreiden, zodat je het geld kunt uitgeven aan de zaken die wel bijdragen aan groei. 

Op qltlease.nl kun je direct een offerte aanvragen voor de auto die jij wilt leasen, ook als deze niet op de website staat. Wil meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met een van onze lease adviseurs of bel ons via 06 18 69 21 18.

Direct op zoek naar een auto die past bij jouw bedrijf? Neem dan contact op via onderstaande knop!

Contact

info@qltlease.nl

06 - 18 69 21 18

Edisonbaan 4, 3439MN Nieuwegein